Транспорт, пальне, засоби захисту. Як «Волиньгаз» допомагає медичним працівникам

Транспорт, пальне, засоби захисту. Як «Волиньгаз» допомагає медичним працівникам

Під час карантину АТ «Волиньгаз» закупило пальне для швидкої медичної допомоги Волинської обласної клінічної лікарні та засоби індивідуального захисту для лікарів і дизенсекційні засоби. Компанія також здійснює щоденне перевезення медиків до районних і міських лікарень. 

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

«Волиньгаз» – соціально відповідальна компанія, тому в умовах надзвичайної ситуації в Україні дбає про безпеку волинян, підтримує медиків області», – заявляють газовики.

Вони вивчили потреби медиків і закупили для них найнеобхідніші речі:

швидкі тести – 310 штук;
окуляри захисні – 100 штук;
дезинсекційні засоби на 100 000 грн;
маски одноразові – 3 000 штук;
респіратори – 200 штук;
паливно-мастильні матеріали – 8160 л.

Загальна сума – майже 500 тис. грн.

Представники компанії «Волиньгаз» зустрілись із в.о. директора  Волинської обласної клінічної лікарні Олександром Дударем. Передали медикам благодійну допомогу: бензин А-92 (талони) на 3 000 літрів та дизельне пальне (талони) 5 160 літрів.

За словами головного лікарня, 100 % запасу цього пального одразу передадуть на КП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської облради для потреб санітарного автотранспорту. Він буде забезпечувати доставку пацієнтів у період епідемії.

Окрім того, кажуть у «Волиньгазі», водії автотранспорту компанії на постійній основі здійснюють перевезення медиків до районних і міських лікарень. Зокрема, задіяний транспорт метрологічної служби.

Наприклад, водій Василь Пугінець щодня розвозить медсестер до Волинського перинатального центру. Його робочий день розпочинається о 7:00, а завершується о 17:00. Маршрут: Луцьк, Рожище, с.Дубище, с.Єлизаветин, с.Копачівка Рожищенського району – м.Луцьк і назад. 

Світлана Приходько – медсестра Волинського обласного перинатального центру. Жінка мешкає в Рожищі. Щодня її до Луцька на роботу привозить і назад відвозить водій компанії «Волиньгаз».

«У відділенні, де я працюю, для новонароджених, які перебувають спільно з матерями, завжди багато роботи. Нас двоє медсестер, а діток буває до 30-ти. Важко, роботу свою дуже любимо, стараємось. У зв’язку з карантином, не було можливості доїхати, але тепер вдячні газовій компанії за розуміння», – каже медик. 

 
Допомога компанії "Волиньгаз" медикам під час карантину

#карантин #волиньгаз Водії автотранспорту компанії "Волиньгаз" на постійній основі здійснюють перевезення медиків до районних і міських лікарень. Зокрема, задіяний транспорт метрологічної служби. Наприклад, водій Василь Пугінець щодня розвозить медсестер до Волинського перинатального центру. Його робочий день щодня розпочинається о 7:00 ранку, а завершується о 17:00 год. Маршрут: м.Луцьк-м.Рожище, с.Дубище, с.Єлизаветин, с.Копачівка Рожищенського району – м.Луцьк і назад. Переконаний, що усмішка безполатна і її треба зараз дарувати людям. Світлана Приходько – сестра медична Волинський Обласний Перинатальний центр. Жінка мешкає в м. Рожище. Щодня її до Луцька на роботу привозить і назад відвозить водій компанії «Волиньгаз». «У відділенні, де я працюю, для новонароджених, які перебувають спільно з матерями, завжди багато роботи. Нас двоє медсестер, а діток буває до 30-ти.Важко, роботу свою дуже любимо, стараємось. У зв’язку з карантином, не було можливості доїхати, але тепер вдячні газовій компанії за розуміння», - каже медик.

Posted by АТ "Волиньгаз" on Friday, 27 March 2020

Водій служби автотранспорту «Волиньгаз» В’ячеслав Гідзун працює в компанії три роки. Тепер розвозить двох медсестер анестезілогічного відділення Нововолинської центральної міської лікарні Тетяну Чмух і Оксану Зрум на роботу і додому за таким маршрутом: смт Благодатне – Нововолинська центральна міська лікарня (ЦМЛ) – с. Лішня Іваничівського району – с. Грибовиця Іваничівського району – смт Благодатне – ЦМЛ.

Читати також: У «Волиньгазі» запровадили автоматичну реєстрацію в онлайн-сервісі 104.ua

Довідково
Акціонерне товариство «Волиньгаз» забезпечує природним газом майже 250 тис. сімей волинян. Рівень газифікації області природним газом становить майже 70 %, або 10 міст, 16 селищ міського типу та 632 села. Приладами обліку оснащено понад 85 % споживачів. Станом на 1 жовтня 2019 року у Волинській області експлуатується більше 7 тис. км розподільних газопроводів.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали черги людей, які повертають в Україну через «Ягодин»
Наступна новина Що відомо про другу волинянку, хвору на коронавірус
Останні новини
Схожі новини