Три депутати Володимирської райради склали повноваження

Три депутати Володимирської райради склали повноваження

Сьогодні, 6 липня, три депутати Володимирської районної ради склали мандати. Йдеться про Семченкову Світлану, Сараванського Олексія та Азаркевич Тетяну.

Про це стало відомо під час 14 чергової сесії Володимирської районної ради, пише «Буг»

Як розповів голова Володимирської районної ради Віктор Хиць, на адресу Володимирської міської ради 25-го травня надійшла заява від Семченкової Світлани про складання депутатських повноважень. Аналогічні заяви написали й депутат Олексій Сараванський 12-го червня та Тетяна Азаркевич 19-го червня.

На сесії із трьох вищевказаних депутатів був присутній лише Олексій Сараванський, він подякував колегам за співпрацю. Зокрема Олексій Сараванський із села Лудин Устилузької громади входить до добровільного підрозділу пожежної охорони ТГ, був церковним старостою, який ініціював перехід релігійної громади села Лудин із УПЦ мп до ПЦУ.

Тетяна Азаркевич за сумісництвом працює юристом у Зимнівській селищній раді. Світлана Семченкова – у 2016 році обіймала посаду начальниці відділу освіти Локачинської РДА.

Раніше про бажання скласти повноваження заявила Ірина Ткачук. Її у районній раді замінив Володимир Коломий, якого 6-го липня представили на сесії Володимирської районної ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яний мотоцикліст з пасажиром потрапив у ДТП
Наступна новина У Луцьку затримали шахраїв, які видурили у пенсіонерки 2000 доларів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні