У Луцьку затримали шахраїв, які видурили у пенсіонерки 2000 доларів

У Луцьку затримали шахраїв, які видурили у пенсіонерки 2000 доларів

Луцькі поліцейські оперативно затримали шахраїв, які видурили у пенсіонерки 2000 доларів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області. 

Двоє чоловіків прийшли до помешкання 84-річної лучанки та повідомили, що її донька потрапила в аварію і для лікування потрібні великі кошти. 

На емоціях жінка віддала невідомим усі свої збереження - 2000 доларів. Лише після того, як шахраї пішли, – пенсіонерка зателефонувала доньці, з якою, звісно ж, було все гаразд. 

Отримавши повідомлення про скоєння шахрайства, співробітники поліції одразу ж розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів. Було зібрано слідову інформацію, допитано свідків, до пошуків залучили також кінолога з службовою собакою. Встановити зловмисників допомогли і відео з камер спостереження, які оперативно опрацювали поліцейські.

Вже за менше ніж годину зловмисників поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це 32-річні нині мешканці Києва. Встановлено також, що чоловіки причетні до скоєння крадіжки у Луцьку. 

Наразі слідчі вже оголосили зловмисникам підозри за ч.2 ст.190 (Шахрайство) та ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою з правом внесення застави.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Три депутати Володимирської райради склали повноваження
Наступна новина У Ковелі майже на місяць перекриють рух однією з вулиць
Останні новини
Схожі новини