Три мільйони - на нові сміттєвози для Луцька. ВІДЕО

Три мільйони - на нові сміттєвози для Луцька. ВІДЕО

Три мільйони гривень за два нові сміттєвози. Таке устаткування планує придбати підприємство “Луцькспецкомунтранс” цієї весни, – йдеться у сюжеті 12 каналу

За словами директора, техніку намагаються оновлювати щороку. Проте, раніше за кожен сміттєвоз платили коштом підприємства. А цьогоріч гроші “Луцькспецкомунтрансу” за рішенням міської ради виділили із бюджету розвитку. Всього це – чотири мільйони гривень.

Зараз у користуванні “Луцькспецкомунтрансу” є близько двадцяти сміттєвозів як вітчизняного, так і західного виробника. Проте, деякі з них подали на списання ще з січня минулого року. Через старий вік повноцінно виконувати свої функції вони не можуть. Інші також доводиться часто ремонтувати.

За словами директора підприємства, востаннє їх “автопарк” оновлювали не так давно – минулого року. А два нових сміттєвози очікують отримати цьогоріч вже на початку квітня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулася вистава «Прими». ФОТО
Наступна новина На Волині продовжує «атакувати» кір, грип та ГРВІ
Останні новини
Схожі новини