Три області найближчим часом можуть вийти з «червоної» зони, – Степанов

Три області найближчим часом можуть вийти з «червоної» зони, – Степанов

Івано-Франківська, Закарпатська та Чернівецька області найближчим часом можуть бути переведені з червоної зони епідемічної небезпеки. 

Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє Укрінформ.

«Значно зменшилася кількість хворих що в Івано-Франківській, що в Закарпатській, що у Чернівецькій області. Ми плануємо, що найближчими днями при повній стабілізації і досягненні певних параметрів ці області почнуть виходити з червоного рівня», – сказав він.

Водночас, за словами міністра, напруженою є ситуація з розповсюдженням коронавірусної хвороби у Києві, Хмельницькій, Миколаївській та Житомирській областях. Всього на ранок 6 квітня у червоній зоні епіднебезпеки перебуває 11 регіонів.

Як повідомлялося, в Україні станом на 6 квітня лабораторно підтверджено 1 769 164 випадки COVID-19, з них за добу – 13 276. За весь час пандемії в Україні одужали 1 362 379 осіб. Зафіксовано 35 017 летальних випадків від COVID-19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка, яку збив п'яний поліцейський, у реанімації
Наступна новина Шукають 36-річного волинянина, який зник ще у січні
Останні новини
Схожі новини