Три типи жінок, яких ніколи не зраджують

Три типи жінок, яких ніколи не зраджують

Цих жінок ніколи не кинуть і не зрадять кохані чоловіки.

Ніколи не кинуть жінок-маніпуляторів – причому, не всяких, а майстерних.

Жінка, яка вміє майстерно маніпулювати, правильно вибирає свою жертву і вміло регулює довжину повідка чоловіка, – пише Радіо Максимум

Впадаючи з крайності в крайність (від надмірної слабкості до жорсткого пресингу), вона створює постійне емоційне напруження для чоловіка, що не залишає йому можливості усвідомлення ситуації, яка склалася.

У категорію ризику бути кинутою не входять і незалежні жінки. Відмінність їх від вищеописаних маніпуляторів полягає в тому, що останні вимагають виконання будь-якої примхи, і відповідальність за те, що відбувається покладають на чоловіків.

Цим жінкам якраз зазвичай дуже важко утримати чоловіка поруч з собою, оскільки вони часто мають "чоловічу силу", вони звикли до незалежності, вирішення складних проблем і лідерства. Мова йде про жінок, які свою незалежність направляють для пошуку шанувальника виключно, щоб його використовувати і викинути, коли той стає більше непотрібним.

Третій тип жінок – це жінки, які не використовують чоловіків, не контролюють їх і не маніпулюють ними. Така жінка посилено працює над собою і проживає повноцінне життя, не намагаючись міняти партнера або щось вимагати від нього.

Її не кинуть саме тому, що вона знає: боятися бути кинутою, значить бути такою. Вона не прагне зробити чоловіка своєю власністю і не змушує його відчувати, що він їй щось винен. Така жінка знає, що контролювати вона може тільки себе, і, що думки про те, які чоловіки негідники щастя не приносять.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бензин на АЗС продовжує дешевшати
Наступна новина У Британії відкрили справу про вбивство бізнес-партнера Березовського
Останні новини
Схожі новини