Тринадцять луцьких будинків відключать від централізованого опалення

Тринадцять луцьких будинків відключать від централізованого опалення
Фото ілюстративне

У Луцьку тринадцять житлових будинків планують відключити від централізованого опалення та перевести на індивідуальне.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 16 жовтня, повідомляє ІА Волинські Новини.

Як йдеться у звіті головного інженера ДКП «Луцьктепло» Володимира Біньковського, у липні 2019-го року комунальне підприємство спільно з департаментом ЖКГ Луцької міської ради провело збори мешканців житлових будинків, а саме: Тарасова, 41; Галшки Гулевичівни, 12; Можайського, 4, 10; Крилова, 8, 18; Ковпака, 3, 5, 11, 15; Мамсурова, 3, 5, 7 з приводу переведення споживачів на індивідуальне опалення та відключення в цілому цих житлових будинків від централізованого опалення.

На думку керівників ДКП «Луцьктепло», такий захід дасть можливість ліквідувати три нерентабельні та заборонені до експлуатації котельні, а саме: на вул. Галшки Гулевичівни, 12; Тарасова, 41; Ціолковського, 17.

Окрім цього, це дасть змогу відмовитися від покупного тепла з котельні Драмтеатру, вивести з експлуатації теплову мережу на вулиці Мамсурова та на вулиці Ковпака від котельні Боженка, 32, а також скоротити витрати паливно-енергетичних ресурсів на виробництво теплової енергії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій броварні гучно відгуляли день народження діджея
Наступна новина У Ковелі відмінили маршрутку, яка їхала до дач
Останні новини
Схожі новини