«Це фейк», - Козюра про розпуск луцької «Батьківщини»

«Це фейк», - Козюра про розпуск луцької «Батьківщини»

Лідер волинського осередку партії «Батьківщина» Андрій Козюра прокоментував «Першому» інформацію, яку напередодні розповсюдили у деяких ЗМІ – про те, що він розпустив міський осередок партії Юлії Тимошенко

Йдеться про те, що 23 березня на засіданні бюро Луцької міської парторганізації «Батьківщини» Андрій Козюра ліквідував юридичну особу Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина». За це проголосували 4 членів бюро, включно з ним, але сталося це, стверджують у медіа, за відсутності керівниці міського осередку Ірини Чебелюк.

«Те, що Козюра розпустив міський осередок «Батьківщини» – це фейк. Згідно зі статутом, до повноважень Козюри не належить розпуск партійної організації. Це прерогатива і компетенція політичної ради партії. Навіть, якби я хотів чи були підстави для цього, своїм рішенням я цього зробити не міг би», – каже керівник обласного осередку партії і депутат Волиньради Андрій Козюра. 

За його словами, жодних претензій він не має до Ірини Чебелюк. А причиною рішення є намір реорганізувати структуру.

«Зауважень до роботи міської організації та Ірини Іванівни (Чебелюк) в мене немає. Протиріч немає. Але структура партійна організовується під новий закон про вибори, виборчий кодекс. Немає необхідності реєструвати таку велику кількість партійних організацій – юридичних осіб, тому що це ускладнює подачу звітності. Тому ми реорганізовуємо структуру, щоб вона була мобільною, активною, дієвою, і щоб було зручно брати участь у виборах», – наголошує він. 

Згодом у соцмережах політик додав, що «така дезінформація про «рішення Козюри» та розвал партії є нічим іншим як провокацією політичних опонентів».

«Оскільки волинська «Батьківщина» має другий результат на останніх виборах по Волині, рейтинг і підтримка, згідно всіх соціологічних досліджень постійно зростає», – каже Козюра. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Першу партію китайської вакцини Україна отримає вже сьогодні, - Степанов
Наступна новина Волинського школяра, якого засудили до 6 років колонії за продаж канабісу, звільнили з-під варти
Останні новини
Схожі новини