«Це нісенітниця», — головна муніципалка Луцька про ідею «узаконити» стихійну торгівлю

«Це нісенітниця», — головна муніципалка Луцька про ідею «узаконити» стихійну торгівлю
Джерело фото: Газета Успіх

Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська вважає, що потреби «узаконювати» стихійну торгівлю в Луцьку немає.

Про це вона розповіла у коментарі «Першому».

Нагадаємо, мешканці обласного центру Волині просять облаштувати та узаконити наявні місця стихійної торгівлі в різних мікрорайонах міста.

Сиротинська зазначила, що на території Луцька функціонують 8 ринків, де можна здійснювати торгівлю. Усі вони мають різний формат роботи: одні працюють з 5, інші з 7. Закінчується робочий день теж по-різному: хтось торгує до 16, інші до 17, а є й такі ринки, що працюють до 21. Так, «Північний» функціонує до 20 години, а «Лучеськ», «Привіз» та «Новий» ринок на ЛПЗ – до 21-ї.

«Усі мікрорайони Луцька забезпечені ринками. А узаконити стихійну торгівлю, щоб стояли на проспекті Волі, наприклад, торгові ряди – це нісенітниця. Буде антисанітарія. Є ж межі розумного. У нас є достатньо обладнаних місць», – сказала Сиротинська.

Вона додала, що у Луцьку є кілька місць, де постійно організовується стихійна торгівля. Йдеться про території біля ТЦ «Гостинець» на проспекті Соборності, біля «Там Там Express» на проспекті Відродження, кілька локацій на проспекті Волі тощо. Часто незаконних торговців можна зустріти і на зупинці біля «Центрального» ринку.

Сиротинська зазначила, що у цих місцях щодня чергують муніципали, які проводять профілактичну роботу з продавцями, що торгують з землі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили меморіальну дошку трьом студентам, які загинули в АТО. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Повен зал глядачів та «море» класичної музики: завершився фестиваль «Стравінський та Україна»
Останні новини
Схожі новини