Ці продукти здатні спалювати калорії під час сну

Ці продукти здатні спалювати калорії під час сну

У результаті нового дослідження вченими були виявлені продукти, які корисно їсти перед сном, в тому числі та для збереження стрункості.

Про це повідомляє Радіо Максимум. 

Фахівці відзначили, що сон на порожній шлунок шкідливий – прокинувшись вранці голодним, майже кожен з нас ризикує накинутися на їжу і, в результаті, з'їсти більше, ніж потрібно.

Отже, експертами був складений ідеальним варіант такого перекусу на ніч, який не буде обтяжувати травлення та міститиме в собі білки і трохи складних вуглеводів.

«Наприклад, місо-суп або будь-яка паста з соєвих бобів практично повністю білкова страва, яка буде повільно засвоюватися і тому голод не стане відчуватися протягом тривалого часу. Ще більше знизити калорійність вечері можуть тофу, креветки або редька.

Енергетичні витрати організму на їх перетравлення перевищують калорійну цінність, тому людина худне уві сні», – розповіли автори дослідження.

Крім того для активного спалювання жиру в нічний час експерти порадили їсти ввечері курячі яйця з листям салату або іншими овочами. Також корисними у вечірній час вчені вважають такі продукти, як нежирні йогурти, кефір, сир, огірки, кабачки, капуста. На їхню думку, їсти вищеперелічені продукти допустимо в будь-який час доби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бандерштат 2018» - з висоти пташиного польоту. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 серпня
Останні новини
Схожі новини