«Циркуляр» Банкової впливає на рішення ЦВК, - Ігор Гузь про вибори в ОТГ

«Циркуляр» Банкової впливає на рішення ЦВК, - Ігор Гузь про вибори в ОТГ

Центральна виборча комісія не прийняла рішення про вибори у жовтні в ОТГ.

Така позиція була б не можливою без «циркуляру» з Банкової, - йдеться у дописі народного депутата Ігоря Гузя у Фейсбуці.

«Ситуація - в підвішеному стані. Наступного тижня працюватиму в окрузі. І що, як народний депутат, я маю сказати виборцям: чому окремі сільради вже 2 роки чекають на рішення ЦВК.

Не можна гратися з вогнем. Потрібно якомога швидше розблокувати процес. Нехай не у жовтні, а – у листопаді чи грудні, але таки цього року провести вибори.

Скажу так: децентралізацію не зупинить жодна влада. Це - одна з найдієвіших реформ, в яку повірили люди!» - пише парламентар.

 

Центральна виборча комісія не прийняла рішення про вибори у жовтні в ОТГ. Переконаний, що така позиція була б не можливою без "циркуляру" з Банкової. Це стосується великої кількості українців. Ситуація - в підвішеному стані. Наступного тижня працюватиму в окрузі. І що, як народний депутат, я маю сказати виборцям: чому окремі сільради вже 2 роки чекають на рішення ЦВК. Не можна гратися з вогнем. Потрібно якомога швидше розблокувати процес. Нехай не у жовтні, а – у листопаді чи грудні, але таки цього року провести вибори. Скажу так: децентралізацію не зупинить жодна влада. Це - одна з найдієвіших реформ, в яку повірили люди!

Posted by Ігор Гузь on Thursday, 6 September 2018

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському озері підростають лебеденята. ФОТО
Наступна новина У волинського обленерго - новий керівник
Останні новини
Схожі новини