Цього року на Волині рекордна кількість 200-бальних результатів із ЗНО

Цього року на Волині рекордна кількість 200-бальних результатів із ЗНО
Фото ілюстративне

Цього року на Волині рекордна кількість 200-бальних результатів із зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це у коментарі ІА «Волинські Новини» повідомила завідувачка відділу ЗНО та моніторингових досліджень ВІППО Алла Корнейко.

«Цього року маємо абсолютний рекорд, ще ніколи в нас не було 19 200-бальних результатів. До прикладу, у 2019 році в нас було 11 тисяч випускників і 200-бальних результатів було 16. А цього разу присутніх було менше 9 тисяч, але більше 200-бальників», – каже вона.

З її слів, 200-бальні результати – практично з усіх предметів. Немає лише з предмету «Українська мова та література» і німецької, та французької мов. По одному 200-бальному результату є з хімії і фізики, по два – з історії України, географії та української мови, по три – з біології та математики і п’ять 200-бальних результатів з англійської мови.

До слова, одна випускниця набрала максимальні бали з двох предметів і стала однією з 27 учнів, які склали ЗНО з двох предметів на 200 балів.

Алла Корнейко додає: приємно, що найвищі результати демонструють учні не тільки шкіл у великих містах, а й в невеликих селищах і селах.

Так, приміром, чотири 200-бальні результати отримали учні Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради, по три найвищі результати мають Ковельський ліцей імені Олени Пчілки та Луцька гімназія № 14. Є 200-бальники у Ківерцях, Торчині, Турійську, селі Підцир’я.

Читати також: Наступного року випускники шкіл будуть складати ДПА у формі ЗНО з 4 предметів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили у 6 волинян
Наступна новина Повідомили, яка кількість бюджетних місць буде в українських вишах у 2021 році
Останні новини
Схожі новини