Двійнята з Волині склали ЗНО на найвищі бали з трьох предметів

Двійнята з Волині склали ЗНО на найвищі бали з трьох предметів

600 балів зі ЗНО на двох – такі максимальні результати зовнішнього незалежного оцінювання отримали двійнята з Луцька Олена та Андрій Костюки.

Обоє випускники Волинського наукового ліцею-інтернату, – повідосмляє Суспільне.

Дівчина склала тести з математики та біології на 200 балів. З англійської мови та української мови і літератури Олена теж набрала високий бал — 197.

Випускниця розповідає, що математика їй завжди давалась легко, англійською займається давно, а ось до української мови та літератури поглиблено готувалась впродовж останнього року, перед ЗНО.

Брат - Андрій максимальну кількість балів набрав з географії. До цього іспиту готувався самостійно. Хлопець високі бали має й з інших дисциплін: англійську написав на 197, математику на - 198.

Як розповіла вчителька математики Анастасія Букаревич, очікувала таких результатів від своїх учнів: "Після ЗНО вони увечері зателефонували, то Андрій відразу знайшов помилку свою знав. В Оленки ми сподівалися що буде 200".

У школі, розповідають випускники, сиділи за однією партою. Списувати один одному не давали, - каже Андрій. Обоє планують навчатися в одному зі столичних вишів. Андрій обрав юридичний факультет, Олена хоче стати психологом.

Поза навчанням Олена захоплюється малюванням, Андрій — спортом.

Двійнята хочуть залишитися в Україні. "Хочемо розвивати цю державу. Змінювати свідомість людей та показувати своїм прикладом, що в Україні можна розвиватися і потрібно разом добувати нашу державу", — каже Андрій Костюк.

Читати також: Повідомили, яка кількість бюджетних місць буде в українських вишах у 2021 році


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поліцейські перекрили канал розповсюдження наркотиків
Наступна новина У Луцьку термомодернізують ще три садочки та школу
Останні новини
Схожі новини