В Україні стартувало ЗНО

В Україні стартувало ЗНО
Фото ілюстративне

В Україні 21 травня розпочалася основна сесія ЗНО. Першим з іспитів абітурієнти складатимуть хімію.

Для проходження тесту з хімії зареєструвалися 12 744 абітурієнти, - повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Для учасників зовнішнього незалежного оцінювання створили 881 аудиторію у 62 пунктах тестування. Пускатимуть учасників до аудиторій о 9:50, а закінчиться тестування до 10:50. Перед початком іспиту абітурієнтам виміряють температуру та ідентифікують, для цього їм потрібно мати з собою оригінал сертифіката ЗНО, паспорт або інший документ, серію та номер якого зазначено у сертифікаті та запрошення-перепустку для участі у ЗНО.

З собою учасникам тестування необхідно мати 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, пляшечку з водою без етикетки та маску.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком: 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.

Чиатати також: ВНУ кличе вчитися на дизайнера. Що треба вміти у цій професії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вперше за кілька тижнів у «ковідному» шпиталі в Боголюбах побільшало хворих
Наступна новина Які автівки волиняни купували у квітні
Останні новини
Схожі новини