Цьогоріч на потреби армії волиняни сплатили 212 мільйонів гривень військового збору

Цьогоріч на потреби армії волиняни сплатили 212 мільйонів гривень військового збору
Джерело фото: Суспільний кореспондент

З легальних доходів волинян на потреби армії протягом січня-жовтня 2018 року сплачено 212,3 мільйона гривень військового збору.

Показники сплати військового збору на Волині випереджують минулорічні на 28,9 відсотка, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

«Завдяки відповідальності волинських працедавців та громадян динаміка сплати військового збору в області стабільно позитивна. Звичайно ж, такий ріст зумовлений, насамперед, підвищенням стандартів в оплаті праці. Саме зважена позиція переважної більшості наших працедавців, котрі дотримуються вимог щодо легальної зарплати з обов’язковим відрахуванням всіх визначених законом податкових платежів до бюджету, сприяє стабільному надходженню коштів на потреби національного війська», - зазначає начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Разом з тим керівниця волинських фіскалів наголосила, що увага фахівців ДФС до тих представників бізнесу, котрі допускають факти «тіньової» зайнятості, останнім часом особливо пильна.

«Неофіційне працевлаштування формує недобросовісну бізнес-конкуренцію, а це негативно впливає на інвестиційну привабливість країни. Варто врахувати, що наші заходи з виявлення порушників податкового законодавства, в тому числі при виплаті зарплати, - це крок у напрямку захисту інтересів найманих працівників та держави. Вкотре звертаємося до представників бізнесу з проханням поважати права найманих працівників на гарантований соціальний захист», - підсумувала Світлана Савчук. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Школярка з Волині розповіла про переваги домашнього навчання. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку знесуть майже тисячу «сараїв»
Останні новини
Схожі новини