Школярка з Волині розповіла про переваги домашнього навчання. ВІДЕО

Школярка з Волині розповіла про переваги домашнього навчання. ВІДЕО

Школярка Софія Супрунюк навчається вдома – і дівчинка, і її мама переконані, що така форма набагато ефективніша, ніж класична освіта. 

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.Волинь.

«На сьогодні я обрала англійську, зарубіжну і біологію. Зазвичай я відкриваю щоденник і вибираю предмети, які хочу сьогодні проходити. Мені це подобається більше, бо якщо ти щось знаєш, то ти відповідаєш і ніхто не викрикує за тебе з місця. А буває у школі, що вчитель півуроку заспокоює учнів», – розповіла Софія.

Її мама Надія Рогозіна запевняє – сучасна школа відстала від сучасного світу років на 100.

«Зараз інший світ, інші процеси, інші завдання, виклики в житті тощо. Останньою крапплею стало те, що я почула, як Софія вчила слова з англійської на диктант. Вона повторювала їх вголос, а я чую – переклад неправильний… У системі домашнього навчання більшість оцінок виставляє комп’ютер автоматично і відсутній фактор особистого ставлення до дітей», – поділилася мама 8-класниці. 

 
«Хоумскулери», або діти, які навчаються вдома

«Хоумскулери» - діти, які навчаються вдома. Така форма навчання набуває популярності в обласному центрі, розповіла начальниця управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко. Як відбувається навчання - у відео.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 20 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Революція Гідності. Історичні фото волинян
Наступна новина Цьогоріч на потреби армії волиняни сплатили 212 мільйонів гривень військового збору
Останні новини
Схожі новини