«Туалет і душ — як до нашої ери». У Любешівській лікарні пацієнти нарікають на умови. Фото

«Туалет і душ — як до нашої ери». У Любешівській лікарні пацієнти нарікають на умови. Фото

Пацієнтка Любешівської ЦРЛ, яка нині лікується в інфекційному відділенні від коронавірусу, розповіла про умови в яких перебувають хворі на COVID-19. За її словами, тут один спільний туалет на два поверхи, через це постійно утворюються черги. Двері у туалеті відкриті на вулицю, а коридори – холодні.

Про це Ніна Швайко розповіла на своїй сторінці у фейсбуці та надала фотографії «Першому».

«Люди з двобічними пневмоніями переважно старшого віку змушені ходити в один спільний для чоловіків і жінок санвузол, який знаходиться в холодному коридорі, де відкриті двері на вулицю ( бо запах)...І він один-єдиний на два поверхи людей, постійно черга. Сьогодні одна жіночка, яка вже третій тиждень тут каже: " а що ж дитино, після капання, нагріюсь, а в туалет гонить, пневмонія пройшла, а протягнуло знову в тому коридорі" ....ось так....Повторююсь - ГАНЬБА!!!!», – зазначає пацієнтка лікарні.

Також зазначає, що прийняти душ хворі також бояться, адже митись вони повинні у тому ж приміщенні, де постійно відчинені двері і стоїть лише ширма та два крани. 

«Про те, щоб помитись, то це взагалі, у тому ж дворовому приміщенні ширма за якою два крани, кажуть, що там митись...Це , як до нашої ери....Це РЕАЛЬНО ПРОБЛЕМА, ЯКА ПОТРЕБУЄ ВИРІШЕННЯ, ЗИМА ПОПЕРЕДУ!!!!!! Де місцева влада? Хтось же перевіряв готовність до пандемії? Чому так все ганебно??? Скільки часу триває пандемія! Це ж людські життя!!!!!!!! Вибори пройшли і слава Богу! Нікому ні до кого немає справи.... Хоча медперсоналу низький уклін за тяжку працю і хороше ставлення!!!!», – розповіла Ніна Швайко.

    

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку спостерігачку ОПОРИ не пустили на дільницю. На місце викликали поліцію
Наступна новина У Луцьку бетонний стовп впав на дроти. Фото
Останні новини
Схожі новини