Творці «Орла і решки» зняли шоу про Луцьк. ВІДЕО

Творці «Орла і решки» зняли шоу про Луцьк. ВІДЕО

Творці популярного шоу про подорожі зняли програму про Луцьк.

Це п’ятий випуск нового шоу «Дома лучше».

«Ми хотіли б зробити рекламу Луцьку, але за нас це вже зробила 200-гривнева купюра», – написали на сторінці «Орла і решки» у Фейсбуці.

Ведучий шоу Євген Синельников побував у Луцькому замку, будинку скульптора Голованя та влаштував «борщ-батл». Він спробував борщ з фазаном за 125 гривень у ресторані Meat&Green та за 8 у їдальні медколеджу. 

«Перше, що потрібно сказати, борщ – червоний. Зазвичай ті, що коштують менше 10 гривень, жовтуваті, з капустою, а цей насичено червоний», – похвалив він дешевшу страву. Але більше оцінив смак ресторанного борщу.

Ведучий також побував у Музеї сучасного мистецтва Корсаків: «Не хочу говорити пафосні слова, але я в легкому шоці. Чесно скажу. Всі експонати сучасного мистецтва діляться на дві категорії: незрозуміла фігня і прикольна фігня. Так от тут незрозумілої фігні мало, реально цікаві, класні штуки».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Карткові будинки» по-волинськи: Гіркополонківська громада
Наступна новина Темне минуле досі керує інстинктами і свідомістю широких верств
Останні новини
Схожі новини