Тюльпани – від 14 гривень, троянди – від 22. Скільки коштують квіти в Луцьку напередодні 8 березня

Тюльпани – від 14 гривень, троянди – від 22. Скільки коштують квіти в Луцьку напередодні 8 березня
Фото ілюстративне (джерело - ІА ВолиньPost)

Перед 8 березня попит на квіти традиційно зростає у декілька разів, відповідно зростає й пропозиція та ціни. Найбільшою популярністю у цей період користуються тюльпани і троянди. Луцьк – не виняток.

У яку ціну квіти продають в різних куточках міста – розповіло ІА ВолиньPost

Придбати квітку тюльпана у маркеті поблизу ЦУМу можна за 20 гривень, вазончик коштує 100, квіти гіацинту – 50.

Продавчиня зазначає, що 8 березня вартість може зрости аж до 30 гривень за один тюльпан, тому радить замовляти квіти заздалегідь і купувати дешевше. До того ж є можливість забрати замовлення навіть на свято у неділю. Квіти є в різних кольорах і різних сортів, найбільшим попитом користуються класичні рожеві і червоні.

Для тих, хто хоче вирізнитися і придбати не тюльпани, пропонують букети з різних квітів в дизайнерському оформленні вартістю від 250 гривень або ж троянди за ціною від 40 до 70 гривень за штуку.

Поблизу магазину «Перлина», що на проспекті Волі, тюльпани також продають по 20 гривень за квітку. Також там пропонують купити «котики» за 35 та 40 грн за в‘язку гілочок. Є також оформлені букетики в коробочках по 55 гривень.

Поблизу ТЦ «Гостинець» тюльпани також продають по 20 гривень за штуку, але вазончики дорожче – по 120 гривень. Щоправда, в магазинах пропонують відразу їх оформити у подарунковий папір та стрічки. Ціни на троянди тут стартують від 30 гривень.

Найдешевші квіти у Луцьку – на гуртівні «Тандем», що на вулиці Конякіна, 37а.

Там можна придбати тюльпани вартістю 14 гривень за квітку. Троянди від 22 гривень і вище залежно від розміру і сорту. Тут квіти можна купувати як гуртом, так і вроздріб.

Перед святами в гуртівню надходять близько 15 тисяч тюльпанів, але за декілька днів лучани швидко розкуповують асортимент. 

У гуртівні квітів на пр. Перемоги, 24, тюльпани, на які найбільший попит, вроздріб тут не продають, лише пачками. Вартість букета із 25 тюльпанів становитиме орієнтовно 375 гривень (15 грн за штуку).

Троянди можна придбати від 25 гривень за квітку, все залежить від сорту.

Купуючи квіти напередодні свята, продавці радять зберігати їх у темряві і воді.

Читати також: Найдорожчий – лісовий, найдешевший – соняшниковий. У центрі Луцька – ярмарок медів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку та Камінь-Каширську представили нових керівників поліції
Наступна новина Їжа безкоштовно. У Турійську встановили холодильник для безпритульних
Останні новини
Схожі новини