У 2018 році волиняни сплатили більше 2 мільярдів гривень ПДФО

У 2018 році волиняни сплатили більше 2 мільярдів гривень ПДФО

З офіційно виплачених волинянам доходів у січні-жовтні 2018 року до бюджетів сплачено 2 мільярди 884 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб.  Із цієї суми 736,4 мільйона гривень надійшло до держбюджету а решта - понад 2,1 мільярда гривень отримали місцеві громади.

Аналітика свідчить, що в області нинішній ріст надходжень ПДФО на 28,4 відсотка перевищує минулорічні показники, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

«Позитивна динаміка надходжень податку на доходи фізичних осіб відображає  реальний стан справ на ринку праці. Тобто, підвищення соціальних стандартів, яких дотримуються переважна більшість волинських працедавців,  додало бюджетам вагомі надходження», - наголошує начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів підкреслила, що позиція більшості волинських працедавців заслуговує на повагу, оскільки, виконуючи свої зобов’язання зі сплати податків, вони піклуються і про соціальний захист найманих працівників.

 «Варто звернути особливу увагу на той момент, що лише легальна зарплата гарантує соціальні виплати найманим працівникам в зв’язку з  настанням страхового випадку чи виходом на пенсію. Лише задекларована праця наповнює бюджети. Кожен працюючий повинен також зважати на відсутність у нього будь-яких прав у суді у разі конфлікту з роботодавцем, перш ніж погоджуватися працювати без належного оформлення трудових відносин.  Тому наші заходи з детінізації ринку праці покликані не лише сприяти залученню додаткових надходжень до бюджету, а й захистити права найманих осіб», - зазначає Світлана Савчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖЦьогоріч на потреби армії волиняни сплатили 212 мільйонів гривень військового збору


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що краще – бруківка чи асфальт?
Наступна новина Луцьк на стародавній карті. ФОТО
Останні новини
Схожі новини