У авіакатастрофі загинула сестра президента Гондурасу

У авіакатастрофі загинула сестра президента Гондурасу

У суботу, 15 грудня розбився вертоліт, на борту якого була сестра президента Гондурасу Хуана Орландо Ернандеса.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Prensa.

У суботу вертоліт, на борту якого перебували шість осіб, розбився в департаменті Франсіско-Морасан, у центральній частині Республіки Гондурас. У числі жертв авіакатастрофи опинилася 51-річна Ільда Ернандес, сестра президента Республіки Гондурас Хуана Орландо Ернандеса.


Ільда Ернандес раніше була міністром зв’язку, зараз вона виконувала роботу радника в ході передвиборної кампанії чинного глави держави.

За попередніми даними, уламки легкого багатоцільового гелікоптера Eurocopter AS350 Ecureuil були знайдені в департаменті Франсіско-Морасан в центральній частині країни. Ніяких сигналів про неполадки на борту під час останнього польоту не надходило. Відомостей про причини трагедії оприлюднено не було.

У знак скорботи президент Республіки Гондурас Хуан Орландо Ернандес у своєму мікроблозі в Twitter поставив зображення траурної стрічки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку сталася нічна ДТП
Наступна новина Чому зранку потрібно випивати склянку води: пояснення дієтолога
Останні новини
Схожі новини