У березні 2018 збираються ввести «картку лучанина»

У березні 2018 збираються ввести «картку лучанина»

У березні 2018 року в Луцьку можуть ввести «картку лучанина», щоб впорядкувати проїзд пільгових категорій населення у громадському транспорті.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня, - повідомляють Волинські Новини.

Під час обговорення проекту бюджету міста на 2018 рік член комісії Павло Данильчук поцікавився, чи будуть у місті впроваджувати картку лучанина.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що нещодавно заступник міського голови працював у місті Мукачеве, де вже впроваджена в життя картка жителя міста «Ощадбанком». 

У Луцьку наразі працюють з «Ощадбанком» та «ПриватБанком» і початок реалізації проекту припадатиме, з його слів, на лютий-початок березня.

В інших містах, де такі проекти реалізовані, вивчають можливі недоліки. Наприклад, у Мукачевому в автобусах встановили турнікети і якщо заходить, до прикладу, мама з дитячим візком, це створює їй незручності. Тому припрацьовують найбільш оптимальний варіант для міста і лучан, щоб у березні приступити до реалізації проекту.

Перед початком реалізації проекту обіцяють організувати круглий стіл.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запалили центральні ялинки. ВІДЕО
Наступна новина Про шахрайство в ПриватБанку
Останні новини
Схожі новини