У Білорусі пригрозили Польщі ракетними ударами

У Білорусі пригрозили Польщі ракетними ударами
Фото: REUTERS

У Білорусі пригрозили Польщі ракетними ударами у відповідь на можливі "провокації країн Заходу".

Відповідну заяву зробив начальник Головного розвідувального управління – заступник начальника Генштабу ЗС Білорусі, генерал-майор Руслан Косигін у коментарі журналістам, повідомляє УНІАН з посиланням на БЕЛТА.

Він заявив, що у разі реалізації "Заходом" якихось "задумів", саме Польща з її військовою інфраструктурою стане першочерговою ціллю для ударів:

"Водночас (і це треба розуміти насамперед польському керівництву) у разі початку конфлікту територія Польщі з її військовою інфраструктурою стає першочерговим об'єктом удару, а саме центри ухвалення рішень, елементи системи управління, пункти постійної дислокації національних збройних сил, арсенали і бази, а також критично важливі об'єкти їхньої економіки і транспортної інфраструктури.

Територія Польщі, як, втім, і країн Балтії, перетворюється на полігон, на території якого США планують розв'язати в Європі ще один кривавий конфлікт проти рф і її союзників", – заявив Косигін.

Нагадаємо, раніше Олександр Лукашенко заявив, що він "давно визначив" роль Білорусі в українсько-російській війні. Він підкреслив, що вже давно рф і Білорусь створили «єдине угруповання збройних сил».

Читайте також: Польща завершує будівництво паркану на кордоні з Білоруссю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В 25 разів перевищив норму. У Луцьку зупинили п’яного водія
Наступна новина У Луцьку на благодійному концерті в підтримку ЗСУ виступлять Брати Гадюкіни
Останні новини
Схожі новини