У боях з окупантами загинули ще двоє волинян. У громаді - триденна жалоба

У боях з окупантами загинули ще двоє волинян. У громаді - триденна жалоба

 

В Павлівській громаді Володимир-Волинського району оголосили триденну жалобу за загиблими захисниками Тарасом Піварчуком із села Павлівка та Валерієм Дяковим із Топилища.

Про це повідомили у Павлівській громаді.

"Виконуючи бойові завдання в боротьбі з російським окупантом загинули наші земляки", - йдеться в повідомленні.

Піварчук Тарас Андрійович, 1983 року народження, житель села Павлівка, голова ГО «Варта Порядку Павлівщини». В Героя залишилася дружина і четверо дітей, три синочки та донечка.

Дяков Валерій Йосипович, 1964 року народження, уродженець с.Топилище, з 1987 року жив та працював в м.Луцьку. Залишилась дружина, дві доньки та п’ятеро онуків.

"Павлівська сільська рада, виконавчий комітет, сільський голова Андрій Сапожник, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття сім’ям, рідним та близьким, друзям з приводу передчасної смерті наших захисників та розділяють їх горе", - зазначають в громаді.

Наголошується, що дата та час зустрічі загиблих воїнів, а також про місце і час проведення поховань, повідомлять додатково.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідни загиблих Героїв...

Нагадаємо, за незалежність України загинув волинянин Сергій Мовшук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із загиблим Героєм Дмитром Макарчуком
Наступна новина Луцькі волонтери з «Ангару» збирають гроші на дві автівки для військових
Останні новини
Схожі новини