У Данії побудували найкомфортабельнішу в'язницю у світі. ФОТО

У Данії побудували найкомфортабельнішу в'язницю у світі. ФОТО

Автори проекту впевнені, що оригінальне архітектурне рішення допоможе ув'язненим стати на правильний шлях.

Повідомляє «Вокруг света».

В'язниця Сторстрем в Данії побудована таким чином, щоб створювати для ув'язнених комфортне середовище та постійно нагадувати про звичайне життя. Представники, які працювали над проектом бюро CF Møller Architects, вважають, що це може знизити ймовірність повторного злочину після виходу на свободу.

«Ми дійсно віримо, і, очевидно, статистика підтримує нас у цьому, що жорстке та менш стимулююче середовище створює більше правопорушників», — заявив дизайнер CF Møller Architects Матс Мандрап.

Одночасно у в'язниці зможуть перебувати до 250 ув'язнених, кожному з яких дістанеться простора камера з холодильником, ванною, письмовим столом з лампою для читання, 22-дюймовим телевізором, власним шафою і доступом в просторі загальні приміщення.

Ув'язнені зможуть гуляти по території в'язниці, займатися спортом чи мистецтвом, відвідувати церкву. Будівництво комплексу на острові Фальстер зайняло п'ять років і обійшлося більш ніж у 133 мільйони доларів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: рятувальники діставали водія з понівеченого мікроавтобуса. ФОТО
Наступна новина Вигідна пропозиція від БК «Інвестор»: дворівнева 4-кімнатна квартира всього за 39 900 доларів
Останні новини
Схожі новини