У день закоханих невідомі вкрали 110 троянд з магазину в Нововолинську

У день закоханих невідомі вкрали 110 троянд з магазину в Нововолинську
Фото умовне з відкритих джерел

У Нововолинську з квіткового магазину невідомі вкрали 110 троянд. Інцидент стався в ніч з 13 на 14 лютого. Вкрадені квіти були попередньо замовлені до дня закоханих. Наразі поліція встановлює осіб, причетних до крадіжки.

Як повідомляє «ZAXID.NET», в пресслужбі поліції області розповіли, що інцидент стався в ніч з 13 на 14 лютого. До поліції надійшло повідомлення, що з квіткового магазину в Нововолинську вкрали 110 троянд. У приміщення крадії потрапили шляхом віджиму вхідних дверей.

Суму збитків в поліції наразі не повідомляють. Як зазначила власниця магазину Надія Мартиненко, крадіжка сталась близько 6:00 ранку. Невідомі викрали еквадорські троянди, висотою 1-1,2 метри.

«Були червоні, білі, малинові та оранжеві троянди. Еквадорські високі троянди, вони найпопулярніші на день Валентина, в цей день вони в дефіциті. Ціна на них різниться, були троянди по 80 грн за штуку, і по 130 грн», – розповіла жінка.

Правоохоронці займаються пошуком зловмисників, причетних до крадіжки. Справу кваліфікують за ст. 185 ККУ (крадіжка). Санкція частини першої цієї статті передбачає як мінімум штраф до 1,7 тис. грн, максимально – ув'язнення до трьох років.

Нагадаємо, 10-го лютого зі школи №10 у Луцьку вкрали телевізор. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал на Євробаченні. Аліна Паш показала довідку, яку прикордонники їй не видавали
Наступна новина Як у наметі серед Луцька вчать реанімувати і допомагати пораненим
Останні новини
Схожі новини