У День жалоби в Луцьку запускали салюти

У День жалоби в Луцьку запускали салюти
Фото ілюстративне. Джерело: Prom.ua

У рекреаційному комплексі «Срібні лелеки» в Луцьку у День жалоби влаштували запуск феєрверків. У закладі цього дня святкували весілля.

Це відбулося 11 серпня, – повідомляє на своїй сторінці у Facebook член «Самооборони» Олександр Ніколайчук.

У своєму звіті про те, як відбулося нічне чергування, активіст висловлює обурення.

«22:42, «срібні лелеки». Чому з маленької? Бо поваги немає, бо можна гостям, які хоч щось святкують, пояснити, що у Луцьку використання піротехнічних засобів ЗАБОРОНЕНО вже 4 роки як! Тим паче у офіційно оголошений міською владою день жалоби. (Григорій Пустовіт, зверніть увагу, що Ваші розпорядження – «фількіна грамота»). Натомість пояснюють, хочете вистріляти кілька тисяч чи десятків тисяч у повітря (замість допомогти оплатити комусь, скажімо, лікування тяжкої недуги), то йдіть за огорожу, на дорогу, там можна, тільки потім не признавайтеся, що то ви, кажіть, що то якісь провокатори зробили», – йдеться у дописі.

Ніколайчук також додав, що низка закладів, серед яких нічний клуб «Версаль», також проігнорували День жалоби.

Нагадаємо, вчора в Луцьку привезли тіла загиблих на Донбасі волинян Андрія Єлістратова та Сергія Цепуха. У передобідню пору їх зустріли на Цуманському посту. Згодом у Свято-Троїцькому соборі відбулась заупокійна панахида за першим бійцем, іншого повезли в рідне село в Камінь-Каширський район.

Читати також: Волинь у жалобі: подробиці загибелі лікаря-героя Сергія Цепуха


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найкращі працівники будівельної компанії «Інвестор» отримали нагороди. ФОТО
Наступна новина Луцький стоматолог залишив у Греції 100 євро в пляшці. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини