У «Дії» запустили заявки на 6500 гривень для тих, хто втратив роботу через війну

У «Дії» запустили заявки на 6500 гривень для тих, хто втратив роботу через війну
Фото ілюстративне

В "Дії" запустили заявки на 6500 гривень для тих, хто втратив роботу через війну. Заявки можна подавати в тих містах де люди втратили можливість працювати або вести бізнес.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням заяву, яку зробив керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік в ефірі Україна 24.

"Ми запустили сервіс.Люди можуть подаваться на допомогу в розмірі 6,5 тисяч гривень, в тих містах де люди втратили можливість працювати або вести бізнес", - сказав він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів ухвалив постанову що надання у 2022 році одноразової матеріальної допомоги у 6,5 тисяч гривень. Допомога виплачується через втрату зарплати внаслідок проведення бойових дій.

Згідно з документом, на ці цілі з резервного фонду держбюджету виділяється 21,9 млрд гривень. Кошти будуть виплачуватися в рамках програми єПідтримка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЗСУ «розчинили» велику групу військ РФ, яка планувала напасти на Київ, – Арестович
Наступна новина Волинський кравець шиє медичні сумки для військових
Останні новини
Схожі новини