У дочки – перерізане горло, в дружини немає обличчя: подробиці моторошного вбивства у Луцьку

У дочки – перерізане горло, в дружини немає обличчя: подробиці моторошного вбивства у Луцьку

Вбивство матері та дочки на проспекті Соборності, 32 сталося близько другої години ночі. В дружини вбивці фактично не було живого місця на обличчі, а в дочки було перерізане горло та колото-різані рани на животі та грудях.

Про подробиці вбивства ІА «Волинські Новини» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 20 липня о 7:15 в поліцію звернулась заявниця, яка розповіла, що її сусід вбив дружину та доньку 56 та 22 років. Інцидент трапився у багатоповерхівці, що на проспекті Соборності,32.

Як стало відомо, в травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але, зважаючи на те, що він є безробітним пенсіонером і має ІІІ групу інвалідності, йому лише призначили штраф у 1530 гривень.

Джерела повідомили редакції, що вбивство трапилося у двокімнатій квартирі багатоповерхівки близько другої години ночі. Чоловік вбив дружину в спальні, на її обличчі фактично немає живого місця від ран. Натомість дочка намагалася втекти, але вбивця наздогнав її в коридорі, у дівчини було перерізане горло та колото-різані рани на грудях та животі. До слова, дівчина навчалася в університеті.

Чоловік не чинив супротиву, коли на місце злочину приїхали правоохоронці. Чи перебував підозрюваний у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння – невідомо. Однак джерела повідомили, що він не стоїть на обліку в психіатра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Департамент муніципальної варти у Луцьку не ліквідують, - Ігор Поліщук
Наступна новина У деяких районах Ковеля два дні не буде води
Останні новини
Схожі новини