У другому будинку «Паркового кварталу» завершують утеплювати фасад. ФОТОЗВІТ

У другому будинку «Паркового кварталу» завершують утеплювати фасад. ФОТОЗВІТ

На будівельному майданчику ЖК «Парковий квартал», який в Ковелі зводить будівельна компанія «Інвестор», завершують фасадні роботи в другому будинку та розпочали підготовку до облаштування котловану для третього.

Нагадаємо, у цьому сучасному житловому комплексі простора сучасна трикімнатна квартира площею 80,4 квадратних метра продається за вигідною ціною — 12 500 гривень за квадратний метр.

ПРО ТЕ, ЧИМ «НАЧИНЕНІ» КВАРТИРИ У ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ», ЧИТАТИ ТУТ

Виконроб Олександр Поліщук розповів, що в другому будинку на фінальному етапі фасадні роботи. Будівлю утеплюють пінопластерольними плитами товщиною 10 сантиметрів, а також мінеральною ватою такої ж товщини навколо вікон. Опісля стіни фарбують австрійської фарбою торгової марки Baumit.

«Таким чином, мешканці будинку отримують надійної якості утеплений фасад та можуть не хвилюватися за естетичний вигляд будівлі», — кажуть в компанії.

Також Олександр Поліщук повідомив, що фахівці «Інвестора» з геодезистами готують майданчик до облаштування котловану для третього будинку.

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У ДРУГОМУ БУДИНКУ ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ»

Детальну інформацію про ЖК «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів: 096 030 20 10, вул. Глібова, 8б, м. Ковель.

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

Весна на «Парковому кварталі»

Весна на «Парковому кварталі»

Зліва - перший будинок ЖК «Парковий квартал», справа - другий будинок

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вадим Карасьов пояснив, чому після виборів не буде нової Помаранчевої революції. ВІДЕО
Наступна новина На Волині відремонтують дорогу за майже 9 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини