На Волині перекинувся автомобіль з військовими: є загиблий та травмовані

На Волині перекинувся автомобіль з військовими: є загиблий та травмовані

У дорожньо-транспортній пригоді між селами Річиця та Підгір’я на Волині загинув військовослужбовець. Двох його пасажирів-військових з травмами доправили до лікарні

Про це пишуть Волинські новини з посиланням на ДБР.

Аварія трапилася у неділю, 28 квітня, близько 10:30 у Ковельському районі. На автодорозі між селами Річиця та Підгір’я перекинувся автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець.

"За попередніми даними, водій, рухаючись грунтовою дорогою, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Від отриманих травм водій загинув на місці, двоє його пасажирів-військовослужбовців з травмами доправлені до лікарні", - пише видання.

Правоохоронці зареєстрували кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.( ч.2 ст.286 КК України). Наразі встановлюються всі обставини ДТП, призначено експертизи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як подовжити термін придатності овочів
Наступна новина На Волині заблокували 15 сайтів з продажу фальсифікованого алкоголю
Останні новини
Схожі новини