У голови Волинської ОДА з'явився новий заступник

У голови Волинської ОДА з'явився новий заступник
Ексдепутат Волинської облради Юрій Гупало

На посаду заступника в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами у Волинській ОДА призначили ексдепутата облради, бізнесмена Юрія Гупала.

Про це 8-го березня повідомила пресслужба Волинської ОДА (яка на час воєнного стану носить назву Волинської військової адміністрації). 

«Начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко призначив на посаду заступника голови ОДА в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами Юрія Гупала», - йдеться у повідомленні.

Довідково:

Юрій Гупало народився 29 січня 1973 року в с. Гуща, Любомльського району. Навчався у Волинському державному університеті імені Лесі Українки за фахом «Історія». Був вчителем у сільських школах. Згодом заснував власний бізнес у сфері міжнародних вантажних перевезень. У 2008 році створив ЛМГО «Волейбольний клуб «Олюртранс», взявши на себе обов'язки Президента клубу.

У 2015 році був обраний депутатом Волинської обласної ради VII скликання від Волинської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Наразі ж він є лідером партії «Удар Віталія Кличка» на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Ізюмі російські військові вщент зруйнували лікарню
Наступна новина У Луцьку можна пройти військовий вишкіл
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні