У Луцьку можна пройти військовий вишкіл

У Луцьку можна пройти військовий вишкіл
Луцький міський голова Ігор Поліщук. Скріншот з відео

У Луцьку можна пройти військовий вишкіл. Записатись на нього матимуть змогу ті, хто попередньо уже пройшов курси з самооборони та дій під час воєнного стану.

Про це у своєму зверненні сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Нагадаємо, раніше він анонсував, що у місті організовують навчання з самооборони та дій під час воєнного стану. Такі курси проводитимуть побудинково. Зокрема, організувати їх можна через голів ОСББ та житлово-комунальні підприємства. Ігор Поліщук зазначив, що організувати такі курси можуть і мешканці приватного житлового сектору. Охочих просять телефонувати за номерами: 77 31 60, або 77 31 63.

Відтак, ті, хто пройшов такі курси, або ж інші схожі курси, можуть також пройти військовий вишкіл.

«Сьогодні той час, коли військовий вишкіл не завадить, адже ми не знаємо якій кількості людей доведеться обороняти нашу землю. Сподіваємося, що цього взагалі не потрібно буде робити. Якщо ми говоримо про Луцьк і про Волинську область, щиро молимось, щоб ворог сюди не прийшов, але військовий вишкіл не завадить», - сказав Ігор Поліщук.

Пройти його можуть, як хлопці, так і дівчата, люди будь-якого віку. Записатися на проходження такого вишколу можна за номером телефону: 095 155 82 27. Також, щоб потрапити на нього треба буде пройти співбесіду. 

">http://

Крім того, міський голова закликав лучан не піднімати цін на оренду житла, з повагою та співчуттям ставитись до переселенців. Зокрема, він розповів, що у Луцьку власники квартири вигнали на вулицю переселенців, які орендували у них житло.

«Сьогодні у Луцьку, на превеликий жаль, сталася історія, коли приїхала сім’я з Харкова. Зняли квартиру, ввечері до них ще під’їхали родичі. Також з Харкова, двоє людей. Вони взяли їх. Внаслідок того, що вони не попередили власників квартири, їх просто ввечері вигнали з квартири.

Звертаюся до всіх лучан сьогодні, хто приймає біженців, хто приймає людей з інших міст, які вимушені виїхати - переважно це мами з дітьми. Я звертаюся до вас з проханням бути людьми», - сказав міський голова.

Крім того, Ігор Поліщук розповів, що від учора, 7-го березня, військовим адміністраціям дозволили контролювати ціни у області.

«Багато нарікань на підвищення цін. Якісь підвищення цін виникають унаслідок об’єктивних обставин, тому що є проблема з логістикою, є проблема з доставкою. Якесь підвищення цін виникає внаслідок спекуляцій, тому сподіваюсь, розпочнеться ця перевірка і ціни, дійсно, нормалізуються», - додав Ігор Поліщук.

Нагадаємо, раніше міський голова повідомляв, що у Луцьку продумують евакуацію населення на випадок виникнення надзвичайної ситуації. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У голови Волинської ОДА з'явився новий заступник
Наступна новина «Укроборонпром» обіцяє дати мільйон долларів за викрадений у РФ літак
Останні новини
Схожі новини