У громаді на Волині перепоховали Героя – Івана Павлишина. ФОТО

У громаді на Волині перепоховали Героя – Івана Павлишина. ФОТО

26 жовтня жителі Іваничівської громади з скорботою в серцях провели в останню путь свого земляка, Героя – Івана Павлишина, який загинув у квітні 2022 року підчас мінометно-артилерійського обстрілу  від рук російського окупанта на Донеччині.

Про це повідомляють на сайті Іваничівської селищної ради. 

Герой був вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. 

Іван Павлишин був призваний на військову службу під час мобілізації у березні 2022 року, перебував у місцях, де велися запеклі бої, стояв на захисті своєї країни. 29 квітня 2022 року наш Герой віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники  громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці, представники громадських організацій та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

Щирі співчуття мамі, дружині та сину, родині та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська, високо оцінивши патріотичний порив і його по-справжньому чоловічий вибір.

Чин перепоховання Івана Павлишина здійснили священнослужителі  митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму смт Іваничі отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.

Читайте також: Лучанка, яка бореться з онкологією, 7 місяців чекає з полону сина – захисника Маріуполя

 

Читайте також: У Луцьку попрощалися з 22-річним військовим, який загинув у Маріуполі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні створили безпілотник «ШАРК», який може вести розвідку й коригувати HIMARS
Наступна новина «Як умру, то замотаю з собою». Люди «на Ревушках». ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Останні новини
Схожі новини