У громаді під Луцьком вшанували пам'ять полеглих Героїв. ФОТО

У громаді під Луцьком вшанували пам'ять полеглих Героїв. ФОТО

Іловайська операція, під час якої українська армія зазнала найбільших втрат, додала ще одну дату до національного календаря. 29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Підгайцівська ОТГ платить дорогу ціну за російську агресію. Іщук Володимир та Столярчук Мирослав з Підгайців, Василюк Олександр та Зелінський Василь з Романова, випускник Лищенської школи Сивий Олександр – поклали життя під Іловайськом. Підгайчанин Ковальчук Олександр загинув на військовому полігоні, де проходив службу. Сорочука Миколу з села Лище вбив снайпер в зоні ООС, йдеться на сайті громади. 

У п’ятницю, 28 серпня, в Підгайцівській ОТГ вшанували пам’ять полеглих бійців. На їх могили лягли букети з соняшників. Ще донедавна це була просто квітка, а сьогодні вона є символом однієї найкривавіших трагедій російсько-української війни - так званого «іловайського котла». На місця поховання наших героїв також були покладені жовто-блакитні стрічки та прапорці.

У заході з вшанування захисників України взяли участь Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, заступник сільського голови Андрій Бондарук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход, працівники Підгайцівської сільської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Хлопці просили в Бога допомоги вижити». Іловайська трагедія у спогадах бійців спецроти «Світязь»
Наступна новина В Україні зафіксували рекордну кількість інфікованих коронавірусом
Останні новини
Схожі новини