У Камінь-Каширському районі зупиняють роботу громадського транспорту

У Камінь-Каширському районі зупиняють роботу громадського транспорту
Фото ілюстративне

На території Камінь-Каширського району з 2 липня скасовують регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення в усіх видах сполучення.

Про це йшлося під час позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка 2 липня, повідомили в РДА

Таке рішення прийняли, враховуючи складну епідемічну ситуацію на Камінь-Каширщині та відповідні рекомендації регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.

Нагадаємо, що через високу захворюваність на коронавірусну інфекцію у районі попередньо вже скасували ряд послаблень. Як зазначила завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Мазур, ситуація й надалі погіршується.

«На сьогодні у районі 186 випадків коронавірусної інфекції, серед яких – 6 летальних. Одужало 62 особи. Найбільші вогнища цієї недуги реєструється в місті, селах Раків Ліс, Брониця та Воєгоща. У населених пунктах Піщане, Підбороччя, Черче показник захворюваності спадає, однак загроза залишається. Осередки спалахів виявлені в 17 установах та організаціях. Загалом у районі інцидентність становить 88,5 (середньообласний показник – 45,7) при нормі – менше ніж 12 людей на 100 тисяч населення. Тож тенденція до зростання рівня захворюваності зберігається», – зазначила посадовиця.

Головний лікар центральної районної лікарні Людмила Потягайло додала, що нині на стаціонарному лікуванні перебуває 82 особи.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Комісія з питань ТЕБ та НС рекомендують органам місцевого самоврядування переглянути питання закриття або обмеження роботи ринків.

Окрім того, діє заборона на проведення будь-яких масових заходів, у тому числі й релігійних, за участі більше, ніж 10 осіб.

Діяльність закладів харчування, відкритих (літніх) майданчиків і МАФів – також під забороною, крім роботи з доставлення їжі або замовлень на винос.

Нагадаємо, посилили карантинні заходи й у Шацькому районі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поділ землі під Старим ринком у Луцьку: в облспоживспілці обіцяють судитися
Наступна новина У Луцьку брати Забіяки відкрили особливий магазин: там не тільки продають, а й годують
Останні новини
Схожі новини