У Шацьку ввели обмеження: під забороною атракціони та тематичні парки

У Шацьку ввели обмеження: під забороною атракціони та тематичні парки

Задля дотримання карантинних заходів та запобіганню поширенню на території району COVID-19 прийнято рішення заборонити діяльність розважальних атракціонів та тематичних парків на період карантину.

Про це йшлося 30 червня 2020 року під керівництвом заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Самусєва за участю голови Шацької районної ради Сергія Карпука відбулося позачергове засідання місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації, – повідомляє Шацька РДА.

В результаті засідання, з метою забезпечення дотримання карантинних заходів та запобіганню поширенню на території району інфекційного захворювання прийнято рішення:

- посилити державний нагляд (контроль) за дотриманням санітарного законодавства, а також дотримання режиму роботи розважальних закладів на території району;

- забезпечити здійснення заходів державного нагляду (контролю) за об’єктами торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчими ринками, закладами громадського харчування, розважальними закладами відповідно до встановлених вимог щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19), затверджених головним державним санітарним лікарем України;

- провести роз’яснювальну роботу з підприємцями, які надають послуги населенню на територіях відпочинку села Світязь та в прибережних смугах озер Світязь, Пісочне щодо забезпечення дотримання режиму роботи закладів та відсутності музичного озвучення після 22.00 години на період карантину;

 - заборонити діяльність розважальних атракціонів та тематичних парків на період карантину.

Підсумовуючи засідання заступник голови райдержадміністрації наголосив на виробленій спільній конструктивній позиції стосовно контролю за дотриманням правил карантинного режиму.

Нагадаємо, на Волині перевірятимуть бази відпочинку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хірург з Волині Валіхновський безкоштовно проконсультує лучан
Наступна новина Україна наблизилась до показника, через який можуть посилити карантин
Останні новини
Схожі новини