У Китаї презентують індустріальний парк «Ковель»

У Китаї презентують індустріальний парк «Ковель»

Волиняни візьмуть участь у  Міжнародній китайській імпортній виставці, яка відбудеться у Шанхаї. 

Серед учасників ділової місії до Китайської народної республіки – голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак та директор ТОВ «Ковельський хлібокомбінат» Іван Смітюх, – пише прес-служба Волинської ОДА. 

Саме вони презентуватимуть інвестиційну пропозицію Волині – Індустріальний парк «Ковель», аби залучити міжнародні капітальні вкладення для його створення. Цей проект має усі шанси стати прикладом успішної реалізації державно-приватного партнерства.

Довідково: Мієжнародна китайська інвестиційна виставка 2018 – перша міжнародна імпортна виставка глобального масштабу в Китайській народній республіці, офіційно анонсована Головою КНР Сі Цзіньпінем на Форумі «Одного поясу – одного шляху» в травні 2017 р.

У події візьмуть участь понад 130 країн та регіонів, понад 80 країн – із національними стендами, а це – офіційні делегації, покупці, інвестори та понад 300 тис. відвідувачів, що очікуються на виставці щодня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Комунальні маршрутки – не вихід для Луцька», – перевізник
Наступна новина На Волині змінили графік роботи Центри обслуговування платників
Останні новини
Схожі новини