«Комунальні маршрутки – не вихід для Луцька», – перевізник

«Комунальні маршрутки – не вихід для Луцька», – перевізник

Директор Луцького АТП 10701 Сергій Дьомін пояснив, чому комунальний транспорт не вирішить проблему пасажирських перевезень у Луцьку.

Про це він розповів у інтерв’ю «Першому».  

«Депутати і окремі члени виконавчого комітету кажуть: «Нам перевізники голову морочать, а давайте попрощаємось з ними і купимо комунальний транспорт». Але в нас люди традиційно швидко забувають уроки долі», – сказав Дьомін.

Він зазначив, що на території Луцького підприємства електротранспорту «стоять і іржавіють» 46 комунальних автобусів. Лише три з них – у робочому стані.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому у Луцьку не купують нових маршруток

«Ніхто не забороняє експлуатувати цей транспорт, але цього не можна зробити, бо він весь несправний. І щоб він знову був справний, потрібно вкласти біля 20 мільйонів, які знову не повернуться.Вже був абсолютно новий комунальний транспорт, але за 5 років його знищили. Тому це не вихід. Просто послуги повинні оплачуватись так, щоб можна було їхній рівень покращувати», – заявив перевізник.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У новому ресторані в Луцьку готуватиме найкращий піцайоло Італії
Наступна новина У Китаї презентують індустріальний парк «Ковель»
Останні новини
Схожі новини