У Китаї заявили, що інкубаційний період коронавірусу - до 27 днів

У Китаї заявили, що інкубаційний період коронавірусу - до 27 днів

Влада китайської провінції Хубей заявила, що інкубаційний період коронавірусу Covid-19 може бути набагато довшим за 14 днів.

Влада провінції, що є епіцентром коронавірусу, заявила в суботу, що у 70-річного жителя симптоми захворювання з'явилися тільки через 27 днів після зараження, пише «Українська Правда».

Відзначається, що більш тривалий інкубаційний період може ускладнити стримування поширення вірусу.

Китайські вчені також повідомили, що 20-річна китаянка з Уханя, у якої досі не з'явилося ознак захворювання, заразила коронавірусом 5 своїх родичів в Аньяні, що за 400 миль (675 км) від міста.

Згідно з доповіддю д-ра Мейюна Вана з Народної лікарні університету Чженчжоу, 10 січня жінка вирушила з Уханя в Аньян і відвідала кількох родичів. Коли вони почали хворіти, лікарі ізолювали жінку і перевірили її на коронавірус. Спочатку в неї був негативний результат на вірус, але контрольний тест був позитивним.

У всіх п'яти її родичів розвинулася пневмонія Covid-19, але станом на 11 лютого у молодої жінки все ще не було жодних симптомів.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затвердили перелік доріг місцевого значення, які ремонтуватимуть на Волині у 2020 році
Наступна новина У Росії госпіталізували 5 громадян України. Вони їхали потягом «Київ-Москва»
Останні новини
Схожі новини