У Росії госпіталізували 5 громадян України. Вони їхали потягом «Київ-Москва»

У Росії госпіталізували 5 громадян України. Вони їхали потягом «Київ-Москва»

У російському Брянську госпіталізували 5 громадян України (2 чоловіків і 3 жінок) з-поміж тих, хто перебував в одному вагоні поїзду Київ-Москва з китаянкою з симптомами респіраторного захворювання. Їхній стан нормальний, скарг немає, проводяться лабораторні дослідження.

Шестеро інших українців, які також були у вагоні, від госпіталізації відмовилися. Наразі вони перебувають у відчепленому вагоні, де забезпечені харчування, опалення і санітарні умови.Про це повідомляє «24 телеканал» з посиланням на Міністерство охорони здоров’я. 

Додамо, що коронавірус у китаянки не підтвердився. А щодо прямування і повернення вагону, який перебуває на санітарній стоянці у Брянську, буде прийнято рішення після отримання результатів лабораторних досліджень госпіталізованих пасажирів.

Так, двох чоловіків та трьох жінок госпіталізували до інфекційного відділення лікарні. Наразі вони мають скарг на самопочуття. Лабораторні дослідження аналізів українців стануть відомими пізніше.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Китаї заявили, що інкубаційний період коронавірусу - до 27 днів
Наступна новина 27 жінок скористались комплексною послугою єМалятко. Як це працює?
Останні новини
Схожі новини