У Ківерцівській громаді школярі під час локдауну вчитимуться дистанційно

У Ківерцівській громаді школярі під час локдауну вчитимуться дистанційно

Заклади загальної середньої освіти Ківерцівської міської ради у січні 2021 року працюватимуть відповідно до попередньо затвердженої структури 2020/2021 навчального року та по закінчені зимових канікул – на час нокдауну – перейдуть на дистанційну форму навчання.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

Нагадаємо, локдаун в Україні оголосили з 8 по 24 січня 2021 року.

«Згідно частин третьої та четвертої статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту», де зазначається, що структура і тривалість навчального року визначаються педагогічною радою закладу у межах часу освітньої програми, відповідно до обсягу навчального навантаження, кожен заклад загальної середньої освіти самостійно приймає рішення щодо організації освітнього процесу», – наголошують у Ківерцівській міській раді.

Також звертають увагу батьків на те що, під час нокдауну, 8-24 січня 2021 року, учням закладів загальної середньої освіти заборонено відвідування закладів освіти незалежно від форми власності, але заклади дошкільної освіти будуть працювати у звичному режимі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині безкоштовно обстежують слух у дітей, мами яких вагітними перехворіли на коронавірус
Наступна новина На Волині за добу ще у 109 людей виявили коронавірус, 435 – одужало
Останні новини
Схожі новини