У Ківерцях обрали нового керівника районного осередку «Солідарності»

У Ківерцях обрали нового керівника районного осередку «Солідарності»

Депутат Ківерцівської міської ради Петро Чайка став головою районної організації партії «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»

Його кандидатуру одноголосно підтримали усі делегати, які були присутні на конференції, що відбулася 6 жовтня в Ківерцях, – пише Волинь24.

Заступник голови Волинської обласної організації БПП «Солідарність» Сергій Григоренко зазначив, що Петро Чайка і його родина - відомі на Волині підприємці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Обрали нового керівника районного осередку «Солідарності» на Волині

«Це для мене все зовсім нове, ніколи не планував займатись політикою. Але так склалось, що з певних причин я став депутатом міської ради. З самого початку йшов в депутати, підтримуючи курс нашого президента. Я хочу зробити все можливе, аби в нашому районі стало краще, щоб ми розвивалися, рухалися вперед. Це для мене – принципово», – резюмував Петро Чайка.

До слова, попередня керівниця районної організації партії БПП Юлія Гринчук склала повноваження у зв'язку з призначенням на посаду голови Горохівської райдержадміністрації. 

Нагадаємо, 14 вересня керівником Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обрали колишнього директора департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністраціїІвана Мирку. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Dzidzio приїхав у Ковель: дав концерт і презентував новий фільм. ФОТО
Наступна новина В аварії на Волині загинули два хлопці. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини