«Слабаків не мочать», – Сергій Григоренко про атаку «клонів» БПП

«Слабаків не мочать», – Сергій Григоренко про атаку «клонів» БПП

Заступник голови партії «Солідарність» у Волинській області Сергій Григоренко прокоментував створення у Фейсбуці фейкових сторінок партії. На його думку, до таких дій вдались опоненти, які відчували, що перемога на місцевих виборах буде саме за БПП.

Про це йшлося 26 грудня під час прес-конференції.

«Це говорить про те, що наші опоненти наперед знали, що ми займемо перше місце, тому що не мочать аутсадйрів, слабаків, які не мають шансів перемогти. Завжди створюють такі технологічні перешкоди, як ця, підлі, нечесні, лідерам. Коли відчувають, що ті можуть перемогти. Спробувати нас збити. Не вдалося, але нам це додало впевненості», – сказав Григоренко.

Він додав, що здогадується, до якої партії ведуть сліди. Мовляв, це системний політичний опонент, відомий брудними інформаційними війнами «в стилі Раша. ТВ».

Очільник волинського осередку партії «Солідарність» Іван Мирка розповів, що створили сторінки 12 грудня, наповнили їх кількома дописами на основі інформації, взятої із офіційного сайту партії, а за день до дня тиші почали поширювати на них фейкові заяви.

Наразі через скарги користувачів ці сторінки заблокували,

«Можливе виникнення ще таких порушень. Але там була проплачена реклама фізичною особою. Тому, я переконаний, що служба безпеки знайде цю фізичну особу», - сказав Мирка.

За словами Мирки, таке явище було не тільки на Волині, а по всій Україні.

«Це була спланована акція», - наголосив він.

Нагадаємо, вибори в ОТГ відбулися 23 грудня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це перемога команди губернатора Савченка». БЛОГ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди вкладають кошти і роблять хорошу справу, - Савченко про роботу «Ратнівського аграрія»
Наступна новина Селяни перекрили дорогу через будівництво сміттєзвалища на Горохівщині
Останні новини
Схожі новини