У Ківерцях попрощалися із загиблим Героєм Василем Ференці

У Ківерцях попрощалися із загиблим Героєм Василем Ференці

У Ківерцях в останню дорогу 23 травня провели Героя, захисника України, Василя Ференці. Піша хода з дому вулицями міста.Гвардійська, Соборності, Незалежності, Шевченка до Свято- Покровського Собора.

Про це інформують на Ківецівському інформаційному порталі у фейсбуці.

«Обабіч дороги сотні ківерчан стояли на колінах зі сльозами на очах... Мама, дружина, синочок, брат з родиною ....осиротіла родина. Друзі, однокласники, представники влади, військовослужбовці, містяни та жителі сіл прийшли, щоб віддати останню шану воїну російсько-української війни, який віддав своє життя за наше мирне небо, за вільну і квітучу, незалежну і соборну Україну. Військовий оркестр...Синьо-блакитний і червоно-чорний стяги майорять на вітрі...корзини та оберемки живих квітів...», – йдеться у повідомленні.

Панахиду у Свято-Покровському соборі відслужив настоятель Ківерцівського благочиння, військовий капелан, протоієрей Іван Семенюк, спільно з священниками деканату.

" Вісім років триває війна, яка забирає найкращих синів і дочок України. У нашій пам’яті, наших серцях назавжди залишиться Василь, як воїн, патріот. Низький уклін та щирі співчуття рідним, ми усі зібрались тут розділити біль втрати. Вічная пам’ять Герою. Герої не вмирають!» - звернувся до присутніх Іван Семенюк.

27-річний захисник України з Ківерець, Василь Ференці, загинув 19 травня під час обстрілу українських позицій російськими найманцями під містом Бахмут, що на Донеччині.

Василя поховали на Алеї Слави міського кладовища.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя…


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У світі реєструють гепатити невідомого походження, - МОЗ
Наступна новина На Волині директора фірми підозрюють у привласненні понад мільйона державних грошей
Останні новини
Схожі новини