У Ківерцях в парку відновили громадську вбиральню

У Ківерцях в парку відновили громадську вбиральню

Протягом багатьох років громадська вбиральня, що розміщена на території міського парку, була у аварійному стані.

Нещодавно там провели ремонт: вбиральню огородили, замінили дах, встановили двері та рукомийники, вимостили плиткою, – повідомили на фейсбук-сторінці Ківерцівської мської ради.

Також попередньо викачали нечистоти та провели санітарне очищення всього приміщення вбиральні.

Працівники МВУЖКГ будуть проводити регулярний контроль та здійснюватись усі необхідні маніпуляції щодо підтримки чистоти та порядку у вбиральні.

Також вирішили питання встановлення громадської вбиральні на території міської автостанції – йде процес виготовлення проєктно-кошторисної документації.

«Забезпечення гідних та комфортних умов життя — одне з найважливіших завдань сучасного міста. Наразі ківерчани та гості міста не мають можливості реалізувати базові людські потреби, в тому числі відвідувати міські вбиральні. Ця проблема — варварський та принизливий прояв сучасності, тож в наших інтересах зробити життя у місті комфортним та зручним для найелементарніших людських потреб»,- зазначив міський голова Олександр Ковальчук.

Читати також: Скинутись на туалет. Історія появи розкішної безплатної вбиральні у Ковелі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Київські ветеринари обстежили тварин Луцького зоопарку
Наступна новина Скільки коштуватимуть платні дороги в Україні
Останні новини
Схожі новини