У Києві антивакцинатори вийшли на акцію протесту з плакатами, де були QR-коди «Єдиної Росії»

У Києві антивакцинатори вийшли на акцію протесту з плакатами, де були QR-коди «Єдиної Росії»
Фото УНІАН

Учасники акції антивакцинаторів висловлювали свій протест під стінами Верховної Ради. Вони принесли плакати, де були QR-коди підконтрольної президенту РФ партії "Єдина Росія".

Про це повідомляє Українська Правда.

У середу кілька тисяч людей прийшли в урядовий квартал Києва на так званий "марш свободи". Вони вимагали звільнення лідера антивакцинаторського руху Остапа Стахіва, якого СБУ підозрює в замаху на повалення конституційного ладу.

Спецслужбовці раніше заявляли, що заблокували всеукраїнську мережу антивакцинаторів, лідером якої називають Стахіва. За словами силовиків, учасників цієї мережі могли фінансувати росіяни.

На акції 24 листопада люди вигукували "Свободу Остапу Стахіву!" та тримали плакати "ні, біологічному тероризму", "примусова медицина = фашизм" та власне, проти QR-кодів.

Якщо відсканувати перекреслений QR-код із плакатів – можна потрапити на сайт підконтрольної президенту РФ партії "Єдина Росія".

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер багаторічний директор однієї з луцьких шкіл
Наступна новина «Усі зусилля спрямовуємо на убезпечення кордону», – Волинська ОДА
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні