У Києві у параді до Дня Незалежності взяли участь капелани-священнослужителі. ВІДЕО

У Києві у параді до Дня Незалежності взяли участь капелани-священнослужителі. ВІДЕО

Цього року у параді до Дня Незалежності в Києві вперше взяли участь капелани-священнослужителі, які допомогають військовим на фронті.

Вони розпочали урочистості з молитви за Украну, – пише ТСН.

Загалом в урочистих заходах візьмуть участь 4,5 тисячі військовослужбовців. Всього Хрещатиком столиці пройде 24 парадні розрахунки, які представляють підрозділи ЗСУ, НГУ, ДПСУ, СБУ та інших формувань, що виконують завдання з охорони та оборони України. 

Також у параді візьмуть участь 18 країн-партнерів, зокрема з держав Північноатлантичного Альянсу, а також високі гості з дружніх країн. Вперше на урочистостях військовослужбовці використовуватимуть військове вітання «Слава Україні!» — «Героям слава!» замість вітань радянського зразку. 

 
Парад українських військ до Дня Незалежності

Підписуйтеся на сторінку ТСН Live і просто зараз дивіться трансляцію урочистого військового параду у центрі Києва з нагоди 27-ї річниці Незалежності України. У заходах братимуть участь президент Петро Порошенко, 4,5 тисячі українських військовослужбовців та 250 одиниць техніки вітчизняного виробництва.

Posted by ТСН Live on Thursday, 23 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фахівець у сфері новобудов та продажу житла Тетяна Проноза вітає волинян з Днем Незалежності
Наступна новина Радісні обличчя та подарунки: у Ковелі презентували ЖК «Парковий квартал». ФОТО
Останні новини
Схожі новини