У Києві запустили швидкісний потяг, який з'єднав центр міста із аеропортом «Бориспіль». ВІДЕО

У Києві запустили швидкісний потяг, який з'єднав центр міста із аеропортом «Бориспіль». ВІДЕО

У Києві запустили рейковий автобуса, який курсуватиме між київським залізничним вокзалом та аеропортом «Бориспіль». Довжина маршруту – 37,4 кілометри.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Від затвердження урядом до запуску першого потяга минуло лише 9 місяців. Тепер можна без проблем прогнозувати час на дорогу до аеропорту – 35 хвилин із залізничного вокзалу до «Борисполя», - зазначив  Гройсман.

«Вагон облаштований місцями для зручного зберігання багажу, має великі полиці. відповідає нормам безбар’рної архітектури  – для людей з особливими потребами», – зазначив керівник «Укразлізниці»  Євген Кравцов.

Потяги курсуватимуть з інтервалом 30 хвилин у годину пік.

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця. Попередня вартість проїзду - 80 гривень.

 
Запускаємо залізничний експрес з центру Києва до аеропорту «Бориспіль»

🚉 Сьогодні запускаємо залізничний експрес з центру Києва до аеропорту "Бориспіль". Проект реалізували дуже швидко. Від затвердження Урядом до запуску першого потяга минуло лише 9 місяців. Тепер можна без проблем прогнозувати час на дорогу до аеропорту – 35 хвилин із залізничного вокзалу до "Борисполя". #УрядГройсмана Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia Євген Кравцов

Posted by Volodymyr Groysman on Thursday, 29 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В УПЦ МП на Волині прокоментували обшуки у митрополита Павла
Наступна новина У Камені-Каширському хочуть закрити залізничну станцію
Останні новини
Схожі новини