У Княгининівській громаді передумали купувати електронні квитки для своїх пільговиків

У Княгининівській громаді передумали купувати електронні квитки для своїх пільговиків
Фото ілюстративне (джерело - ІА Волинські Новини)

У Княгининівській громаді не будуть купувати за кошти місцевого бюджету електронних квитків для пільгових категорій жителів ОТГ.

Відповідне оголошення оприлюднила голова громади Олена Твердохліб у Facebook.

Нагадаємо, раніше вона повідомляла, що жителі Княгининівської ОТГ, які мають право на пільговий проїзд, отримають електронні квитки для проїзду в Луцьку. Як вона писала 24 жовтня, Княгининівська сільська рада мала підписати договір з компанією «Citycard» і закупити своїм жителям за кошти місцевого бюджету картки.

Однак 7 листопада з’явилося інше оголошення. У ньому йдеться: «За результатами обговорення питання про перевезення пільгових категорій населення прилеглих ОТГ у громадському транспорті міста Луцька на бюджетній комісії Княгининівської сільської ради було вирішено не купувати за кошти місцевого бюджету електронні квитки для пільових категорій жителів Княгининівської ОТГ».

«Княгининівська ОТГ має укладені договори з перевізниками, які надають послуги по перевезенню пасажирів у межах громади і щомісячно проводиться компенсація пільгових перевезень. Свої зобов’язання перед пільговиками Княгининівська сільська рада виконує в межах чинного законодавства», – написано в оголошенні.

«Коли голів ОТГ кликали на нараду до міста, то нас запитали, що думають вони з цього приводу. Я сказала свою думку і, щоб заспокоїти жителів, зробила відповідне оголошення. В середу ми обговорили це питання на бюджетній комісії і прийняли відповідне рішення», – так пояснила «Першому» Олена Твердохліб, чому у громаді змінили рішення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З понеділка у луцькому транспорті – лише електронні квитки. Чи всі до цього готові?
Наступна новина Українці отримають квитанції за комунпослуги без субсидій
Останні новини
Схожі новини